För dig som aldrig har handlat julklappar online tidigare har vi här gjort en liten steg för steg guide som visar dig hur det går till.

1. Leta upp en prylbutik, julklappsbutik eller presentbutik online eller klicka på någon av de e-butiker vi listar här på julklapparonline.nu.

2. När du har kommit till butiken hittar du en massa olika produktkategorier där du kan hitta lämpliga julklappar. Om du har idétorka och inte riktigt vet vad du ska köpa så finns det en massa fina julklappstips i butiken som är ordnade efter vem som ska få julklappen. Om du till exempel ska köpa en julklapp till din flickvän kan du leta under kategorin presenter till flickvän, söka på hennes ålder eller kanske till och med leta under allahjärtansdagpresenter. På så sätt får du många bra julklappstips som kan passa din flickvän.

3. När du har hittar en julklapp som passar lägger du den i varukorgen och shoppar vidare. När du är klar går du till kassan.

4. I kassan fyller du i den adress du vill att julklapparna ska skickas till. Om du vill att de ska skickas direkt till den som ska få dem går det också bra. Du fyller även i ditt eget namn, e-post, mobilnummer och betalar med bankkort, på faktura eller med avbetalning. Ibland kan du även använda e-plånbok. Många gånger behöver man inte betala för frakten om man har handlat för ett visst belopp, men annars brukar det inte kosta mer än 49 kr oavsett hur mycket många julklappar du beställer. Det är ju ingenting med tanke på hur mycket du tjänar på att handla julklappar online.

5. När du är klar skickar du iväg din beställning och får då genast en beställningsbekräftelse skickad till din e-postadress. Normalt skickas julklapparna redan samma dag eftersom e-butikerna jobbar på hårt inför julen, men du alla fall räkna med att julklapparna levereras inom 1 – 3 dagar.

Copyright © 2024 Julklappar online - Hitta billiga julklappar på nätet.