Pappor förtjänar så mycket mer än bara slipsar och strumpor när det är dags får den årliga julklappsutdelningen. Visst funkar slipsar och strumpor också bra men det finns så mycket mer du kan ge bort till din pappa. Vad du bör ge bort beror naturligtvis på din pappas personlighet. Din pappa kanske är av den lugna, trygga sorten eller kanske den lite mer spontana typen som fortfarande är hungrig på action och äventyr. Oavsett hur din pappa är hittar du den perfekta julklappen här på julklapparonline.nu, för här finns något för alla smaker. Nu ska vi ge dig några julklappstips som kan passa bra för din pappa.

För den lugna pappan

Om din pappa ofta kör bil, på jobbet som privat, är en SmartPad som håller mobiltelefonen, solglasögonen och andra småsaker på plats medan han kör en utmärkt julklapp. Det finns SmartPads i två olika storlekar.

Om pappa är en kaffeälskare kommer en Nespressomaskin, till exempel Nespresso Pixie Electric Red, med all säkerhet att uppskattas. Den kan han antingen ställa i köket, på hemmakontoret eller på sitt kontor på jobbet där han kan bjuda sina kollegor på ett riktigt gott kaffe.

För den äventyrlige pappan

Till den äventyrlige och actiontörstande pappan kan du med fördel ge bort en upplevelse i julklapp. Ge honom möjligheten att själv köra en Ferrari eller Lamborghini, en upplevelse han sent kommer att glömma. Eller varför inte en provflygning med en helikopter eller en fallskärmshoppning?

Andra julklappstips till pappa

Om din pappa gillar har humor kan en Arse Face handduk uppskattas, inte minst om han är noga med sin hygien och inte gillar att torka sig i ansiktet med något som för en stund sedan befann sig en bit längre ner.

Ett roligt sällskapsspel funkar alltid och ger er alla en riktigt rolig stund tillsammans, såväl på julafton som efter julafton. Idiotkunskap är ett bra julklappstips om du är ute efter ett riktigt roligt och ett smula bildande sällskapsspel.

Copyright © 2024 Julklappar online - Hitta billiga julklappar på nätet.